Naslovna Sandžak Novi Pazar Plavi hrabro na Vojvodinu

Plavi hrabro na Vojvodinu

Žreb za drugu rundu našeg najmasovnijeg takmičenja, u „Kuću fudbala“ u Staroj Pazovi, nije bio naklonjen fudbalerima Novog Pazara, pa će izabranici Milana Milanovića odmeriti snage sa Vojvodinom.

U FK Novi Pazar kažu da ih sreća prilikom žreba nije pogledala.

Partizan će gostovati niškom Radničkom, dok će Crvena zvezda dočekati Radnički iz Kragujevca. Branilac trofeja, Jagodina gostuje na Banovom brdu, Čukaričkom, dok će Sloboda na „Begluku“ dočekati Voždovac. Svi mečevi osmine finala na programu su 30. oktobra,  u slučaju nerešenog rezultata odmah se izvode jedanaesterci.

Generalni sekretar FK Novi Pazar Ismet Košuta, za Regionalnu televiziju kaže da Vojvodina ima, možda, najkvalitetniji tim u ligi ali da Novi Pazar neće “isticati belu zastavu.”

-Jačeg protivnika nismo mogli da dobijemo jer Vojvodina ima dobar i iskusan tim. Često nismo imali sreće, ne samo kada je žreb u pitanju, već i kada se radi o ligaškom takmičenju jer nekada pogodimo tri stative, odlično odigramo, a osvojimo bod, rekao je Košuta.

Košuta je rekao da, kao bivši fudbaler, smatra da Novi Pazar dobrom igrom može ostvariti pobedu.

-Ako budemo dobro odigrali, onda ćemo u sledećem kolu imati atraktivnog protivnika, a to znači da će stadion u Novom Pazaru biti ispunjen do poslednjeg mesta, kazao je on.

Trener Novog Pazara Milan Milanović kaže da je Vojvodina favorit protiv njegovog tima u osmini finala fudbalskog Kupa Srbije. On se, ipak, nada da će njegovi fudbaleri uspeti da se plasiraju u sledeće kolo ovog takmičenja.

-Vojvodina je favorit, ali svi imamo podjednake šanse jer je ovo takmičenje specifično. Ako budemo odigrali bolje nego u prethodnom ligaškom duelu, verujem da možemo proći dalje, kazao je Milanović.

Exit mobile version