Plato u Svojboru dobio zelenu površinu sa cvećem VIDEO

Novi Pazar – Plato u naselju Svojbor, koji je asfaltiran prošle godine dobija još lepši izgled. Naime, radnici „Gradske čistoće“sređivali su zelene površine u tom delu grada što će građanima tog novopazarskog naselja ulepšati životnu okolinu.

Umesto nekadašnjeg nereda u ovom delu grada, meštani koji žive u naselju Svojbor imaće sređen plato, sa fontanom i zelenim površinama. Asfaltiranje je završeno na kraju prošlogodišnje građevinske sezone, a radnici Gradske čistoće danas su radili na zelenim površinama, koji će ovom platou dati još lepši izgled.
„Radnici Gradske čistoće čistili su rečna korita Raške i Jošanice, radili su u gradskom parku, a i u naselju Svojbor. Do kraja juna će ova zelena površina biti najlepša u gradu“, rekao je direktor ovog preduzeća Hivzo Škrijelj.


Kako bi Novi Pazar imao još lepšu sliku u sređivanje grada uključena su sva javna preduzeća.

“Predstavnici svih javnih preduzeća nalaze se na gradilištima širom Novog Pazara. Svakog dana radimo da lice grada bude što lepše. Poslednjih šest godina ta slika je potpuno promenjena, a siguran sam da će do kraja ove građevinske sezone svi biti ponosni na izgled Novog Pazara“, rekao je ispred Direkcije za izgradnju grada Nedžad Plojović.

U poslednjih nekoliko godina, meštani Svojbora, kao i mnogih naselja u gradu dobili su bolje uslove za život. Ovde su izgrađena tri nova mosta i pešačke staze sa obe strane magistrale.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO