Piksi otpisao Adema Ljajića iz reprezentacije

BEOGRAD – Dragan Stojković Piksi će kao novi selektor reprezentacije Srbije uneti dosta novina, a imaćemo i novog kapitena, najverovatnije će to biti Dušan Tadić, iako još nije potvrđeno.

To znači da će se selektor zahvaliti Aleksandru Kolarovu koji ne igra ove sezone i koji je već u poznim igračkim godinama, a “Informer” saznaje da će još četvorica do sada standardnih fudbalera biti višak kod Piksija.

To su Luka Milivojević, Stefan Mitrović, Nikola Maksimović i Adem Ljajić.

“Piksi nema razumevanja za potez Kolarova, koji je nekoliko sati pred početak utakmice decenije protiv Škotske na “Marakani” saopštio da ne može da igra. On kaže da na takvog igrača nikad ne bi mogao da se osloni, jer bi strahovao da će ga opet “prodati” pred važan meč”, rekao je blizak prijatelj Stojkovića za “Informer”.

Prema pisanju pomenutog lista, Milivojevićevo ponašanje se nije svidelo Piksiju zbog čestih rasprava sa selektorom i izbacivanja “prljavog veša”, a mlađi igrači od njega igraju standardno u najjačim ligama Evrope i upravo će oni dobiti šansu u reprezentaciji.

Ko bi mogao da dobije šansu? Pominje se Andrija Živković koji igra sjajno u PAOK-u, potom Ivan Ilić iz Verone i Uroš Račić iz Valensije.

Utakmica za reprezentaciju:

Aleksandar Kolarov (94)
Luka Milivojević (38)
Adem Ljajić (47)
Stefan Mitrović (21)
Nikola Maksimović (25)

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO