Naslovna Vijesti Pijani Bratislav najavljuje “akciju četnika” – Skidanje ploče Aćif Efendiji!

Pijani Bratislav najavljuje “akciju četnika” – Skidanje ploče Aćif Efendiji!

Novi Pazar – Na svom internet portalu četnički pokret objavio je informaciju da su oni ostali dosledni u svojim akcijama ali i da će u narednih dva, tri ili šest mjeseci tajnom akcijom ukloniti spomen ploču Aćif efendiji!

Na svom web portalu najavili su uklanjanje ploče Aćif efendiji koja se nalazi na gradskom šetalištu “Ovim putem pozivamo policiju da skine ploču šiptarskom zlikovcu Aćifu Hadžiahmetoviću u Novom Pazaru što pre jer ćemo je mi skinuti sami, ali ovog puta ne javno, već četničkom akcijom, za dva, tri ili šest meseci, ali ona će biti skinuta”.

Potvrdili pisanja Sandžakhabera da su ih svi otkačili!

KOMANDANT
Četnički muljator

 

Četnici tvrde da su poslali “poziv svim, ali svim nacionalnim organizacijama i pokretima i udruženjima (za koje ste čuli i niste), da se priključe našoj inicijativi i da svi zajedno, složno, bratski pokažemo da samo sloga srbina spasava. No na žalost, svi su odgovorili na poruke ali ni jedan lider, vođa, vojvoda, nacionalista, svih tih udruženja, stranaka i pokreta nije odobrio da se krene “tamo gde će da nas pobiju”.” što potvrđuje pisanje Sandžakhabera da su četnika koji je prikupljao novac po dijaspori za “pohod na Novi Pazar” otkačili svi.

 

Plan je bio, tvrde četnici “da se ta udarna grupa probije do Novog Pazara a ostale koje nisu znale plan da idu po protokolu i služile su da zavaraju trag. Na žalost auto iz Crne Gore je zaustavljena na samom polasku, kombi iz Republike Srpske je držan je na graničnom prelazu do 10.00 časova ujutru, zamenik komandanta Zoran Anrejić i “beogradska grupa” je držan u SUP-u na informativnom razgovoru, “severna grupa” (severno Kosovo i Metohija) i “kopaonička grupa” su presretnute i vraćene. Udarna grupa kojom je komandovao Bratislav Živković je uspela da dođe do manastira Žiče na raškom putu gde su zastali da upale sveće i pomole se. Po izlasku iz manastira, policija, predstavnici BIA-e i vrh policijske uprave” tvrde predstavnici četničkog pokreta na svom web portalu.

 

Exit mobile version