Petrović: Maksimum u Gornjem Milanovcu

Trener fudbalera Novog Pazara Vladica Petrović rekao je danas da je gostovanje Metalcu iz Gornjeg Milanovca jedna u nizu teških utakmica, posebno jer u tom duelu 11. kola Prve lige Srbije neće moći da računa na sve kandidate za najbolji tim.

“Ponovo imamo dosta kadrovskih problema, a oni što izađu na teren imaće priliku da u lepom ambijentu pokažu svoje mogućnosti i daju maksimum. Pokušaćemo da popravimo utisak posle poraza od Javora (0:3), ali teško je nadoknaditi izostanke standardnih štopera Mirsada Brunčevića i Faruka Bihorca”, rekao je Petrović.

Metalac je posle dve uzastopne pobede sedmi na tabeli sa 14 bodova, dok je Novi Pazar, koji je izgubio poslednje četiri utakmice, pretposlednji i ima četiri boda.

“Dobro pariramo ekipama iz gornjeg doma. Da smo pet minuta pre kraja relizovali penal na 0:2, ne bismo ubedljivo izgubili ni od Javora. U ovoj ligi, koja je slabija nego prošle godine, ne možemo da budemo sigurni da ćemo nekoga pobediti, ali možemo da damo gol i da pokušamo da se uz malo sreće odbranimo”, rekao je Petrović.

“Uvek se nadamo nekom bodu, a sve ove utakmice su priprema za susrete sa Žarkovom i Bečejom 1918 na našem terenu. To su najvažniji mečevi za nas ove jeseni”, dodao je strateg Pazaraca.

Metalac i Novi Pazar igraju sutra od 15.00 u Gornjem Milanovcu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO