Naslovna Featured Istaknuto Pemijera predstave „Dal’ je moguće brate Normane“ 9. novembra

Pemijera predstave „Dal’ je moguće brate Normane“ 9. novembra

pemijera-predstave-„dal’-je-moguce-brate-normane“-9.-novembra

Premijera predstave „Dal’ je moguće brate Normane“ koju je režirao Miloš Jagodić biće odigrana 9. Novembra sa početkom od 20 časova. U pitanju je komedija, i kako su istakli glumci Regionalnog pozorišta nasmejaće publiku do suza. Zbog trenutne epidemiološke situacije broj mesta je ograničen.

Ovo je još jedna premijera Regionalnog pozorišta Novi Pazar u ovoj sezoni. U pitanju je vodvilj, komedija koja će po rečima i režisera ali i glumaca, dovesti  publiku do suza od smeha. Cilj same predstave je u stvari da se posle teških meseci zbog trenutne epidemiološke situacije, publika malo nasmeje i opusti.

“Predstava se zove „Dal’ je moguće brate Normane“ u režiji Miloša Jagodića. Na ovoj predstavi je radio dobro poznat tim našeg pozorišta, scenografiju i kostim je radila Ana Kopjanova, svetlo je radio Radomir Stamenković, koreografiju Irina Mitrović i zaista vas očekuje dobra zabava i puno smeha“, kazao je direktor Regionalnog pozorišta Seadetin Mujezinović.

„Ovaj komad sem smeha i zabave nema želju ništa drugo da kaže. Naravno možda neki zamišljeniji gledalac, a i mi smo malo o tome pričali, bi mogao da nađe i neke elemente melodrame ili neku iz daleka satiričnu notu, ali ono što je najvažnije i što nam je bila ideja je da se smejemo“, istako je režiser Miloš Jagodić.

Glumci ovdašnjeg pozorišta istakli su da su se veoma zabavili dok su spremali ovu predsatvu jer kako kažu i sam izlazak na scenu na probama je bilo zadovoljstvo.

„Nama kao kolektivu je bilo izuzetno zabavno raditi na ovoj predstavi. Što je nama svima bilo potrebno posle svih ovih meseci. Još uvek je vanredno stanje i još uvek preti opasnost, ali mi prosto moramo da živimo i moramo se smejati. Moje neko iskustvo govori da će ovo biti jedna od predstava koja će se dugo i često igrati“, kazala je glumica Lemana Bećirović.

„U ovom slučaju igranje nije bilo teško. Kako su svi do sad rekli smeh je jedini lek, i verovatno jedini tačan odgovor na sve ovo što nas je zadesilo. Dobrodošli na ozbiljnu dozu smeha i nadamo se da ćete se i vi smejati onoliko koliko smo se mi na probama“, rekao je glumac Rifat Rifatović.

Zbog trenutne epidemiološke situacije broj karata je ograničen. Svi koji žele da odgledaju predstavu karte mogu rezervisati putem društvenih mreža, na biletarnici Doma kulture i na br 0600321716.

A. Ademović

Exit mobile version