Naslovna Featured Istaknuto PAZARCI ZADOVOLJNI AKCIJOM ŽANDARMERIJE! Ovako treba često, mi strahujemo za naše živote,...

PAZARCI ZADOVOLJNI AKCIJOM ŽANDARMERIJE! Ovako treba često, mi strahujemo za naše živote, ovo nam uliva poverenje!

Novi Pazar – Građani Novog Pazara zadovoljni su radom i poslom koji obavlja Žandarmerija u Novom Pazaru od rane zore na više kontrolnih punktova u gradu i radi na suzbijanju kriminala.

Više građana sa kojima smo razgovarali, kažu, da se radi o profesionalnom odnosu prema građanima i da do sada nisu imali takvo iskustvo.

Ismet H. sa kojim smo razgovarali, kaže, da za njegovih 47. godina života, prvi put vidi konkretan i korektan odnos prema narodu a loš prema svim sumnjivim Pazaru.

“Momci od jutro stoje tu, kontrolišu baš one što bi ja kontrolisao, dosta nam je više bezvlašća i da se plašimo za svoje živote, da nam deca ne smeju na ulicu, ovako se radi samo neka nastave”. kaže on.

On dodaje da treba češće izvoditi ovakve akcije i samo korektno kao što to rade danas.

I na socijalnim mrežama takođe, nakon najave ministra Policije da će žandarmerija da dođe i da bude na ulicama Pazarci su pohvalno reagovali.

Podsetimo, nakon više pucnjava i upotrebe oružija u Novi Pazar je došla Žandarmerija koja kontroliše na više punktova u tom gradu.

Exit mobile version