Naslovna Sport Odbojka Pazarci priželjkuju iznenađenje, odbojkaši Zvezde favoriti u polufinalu Kupa

Pazarci priželjkuju iznenađenje, odbojkaši Zvezde favoriti u polufinalu Kupa

OK

 

 

Trener odbojkaša Novog Pazara Radoslav Milić rekao je da će njegova ekipa bez rezultatskog opterećenja odigrati subotnje polufinale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, ali i da će pokušati da se pobedom pred svojim navijačima plasira u finale.

“Očekujemo pune tribune, potrudićemo se da uđemo u meč bez pritiska i odigramo najbolje što možemo. Nismo favoriti, ali kad se igra jedna utakmica moguća su i iznenađenja”, rekao je Milić.

Novi Pazar Junior i Crvena zvezda igraće od 15.30 u dvorani Pendik prvo polufinale odbojkaškog Kupa Srbije, dok će se u borbi za finale od 18.00 sastati Radnički iz Kragujevca i branilac trofeja Vojvodina.

 

Prvi strateg Crvene zvezde Duško Nikolić ocenio je da je Novi Pazar “samo uslovno najlakši rival” od svih učesnika završnog turnira.

 

“Naš protivnik ima kvalitetne pojednicea, ali se nadam pobedi i plasmanu u finale. Očekuje lepu odbojkašku predstavu, a Pazarcima želim da sledeće godine zajedno nastupamo u elitnom rangu”, rekao je Nikolić.

 

Najbolji igrač domaćina dvodnevnog finala Kupa Hamza Zatrić istakao je da će Novopazarci pokušati da iskoriste eventualne slabosti aktuelnog šampiona Srbije.

 

“Crvena zvezda je najteži mogući protivnik, igrali su fenomenalno tokom najvećeg dela sezone. Naš prvi cilj je da uđemo u Superligu, ali i da maksimalnim zalaganjem sutra pokusamo da iskoristimo neke mane crveno-belih”, rekao je Zatrić.

 

Kapiten Beograđana Mihajlo Mitić izjavio je da je Crvena zvezda “favorit na papiru”, ali da u ovakvom sistemu takmičenja to nije presudno.

 

“Pazar se takmiči u ligi ispod nas, ali to ništa ne mora da znači. Ipak, nadam se da će naša najbolja igra biti dovoljna za finale. Očekujem jači otpor sada puno jačeg tima nego što je bio slučaj pre dve i po godine, kada smo ih dobili sa 3:0 u osmini finala istog takmičenja”, rekao je Mitić.

 

Finale Kupa Srbije u odbojci igraće se u nedelju, 24. februara, sa početkom od 18 časova.

 

Izvor: Blic

Exit mobile version