Pazarci predstavili Stoiljkovića, Islamovića i Kikovića i najavili pripreme u Antaliji

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je danas Dušana Stoiljkovića, Seada Islamovića i Danka Kikovića, igrače koji su pojačali tog superligaša tokom zimske pauze, a pokrivaju različite pozicije u veznom redu.

“Atmosfera je fantastična. Momci su me prihvatili od prvog dana. Treninzi na početku su teški, ali sledi deo u Antaliji. Verujem da će sve biti kako treba. Trener (Radoslav Batak) me zna iz Niša, poznaje moje karakteristike i mislim da ćemo dobro sarađivati”, rekao je Stoiljković.

Taj 26-godišnji krilni igrač stigao je iz niškog Radničkog, a u poslednjih sedam godina nastupao i za Budućnost iz Podgorice, Inđiju i slovenačko Radomlje.

Posle dve polusezone u Radniku iz Surdulice, u Pazar se vratio centralni vezista Sead Islamović (21).

“Zahvalio bih se ljudima iz kluba na ukazanom poverenju. Uvek je lepo vratiti se kući. Situacija je mnogo bolja nego kada sam otišao. Organizacija je na većem nivou i sve ide dobrim tokom. Iako je liga dosta izjednačena i predstoji nam teška borba za opstanak, mislim da imamo dobre šanse”, ocenio je Islamović.

Za mesto na sredini terena konkurisaće i Danko Kiković (26), koji je dve godine proveo u Žarkovu. Pre toga bio je i u Inđiji, a u Super ligi Srbije branio je boje lučanske Mladosti i Javora.

“Grad je fantastičan. Ljudi vole fudbal, a svakome godi kad se oseća prijatno jer tada ima veliku želju da radi još jače i da se oduži dobrim igrama. Primarni cilj je opstanak, ali ako se ukaže šansa probaćemo i nešto više”, naveo je Kiković.

U Novi Pazar se posle pet i po godina vratio ofanzivni vezni fudbaler Miloš Mijić (31), koji je došao iz kruševačkog Napretka, ali će se zbog bolesti kasnije priključiti ekipi.

Promenjen je plan kada su u pitanju zimske priprema, koje će umesto ranije najavljenog Ulcinja tokom dve sedmice biti sprovedene u turskom letovalištu Antaliji.

“Što se pojačanja tiče, mislim da smo angažovali odlične fudbalere i očekivanja su velika. U Antaliji ćemo imati sve neophodne uslove za rad i igraćemo protiv jakih rivala. Uprava kluba uradila je pravu stvar, a veliku zahvalnost dugujemo i Mirsadu Jahoviću”, rekao je sportski direktor Novog Pazara Emir Bihorac.

Predviđeno je da Novopazarci krenu put Antalije u petak, u ranim jutarnjim časovima.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO