Pazarci pred TSC: Spremi da odgovorimo na sve (subota, 18.00)

Pomoćni trener fudbalera Novog Pazara Miljan Đurović rekao je danas da njegove igrače neće zavarati trenutni plasman i poslednje utakmice TSC-a, a uoči duela tih ekipa u Bačkoj Topoli u devetom kolu Super lige Srbije.

“Očekuje nas izuzetno teška utakmica. Radi se o izuzetno dobrom protivniku, koji u svim fazama i momentima igre ima jasno definisane principe. Bićemo spremni da damo odgovor na sve to i vratimo se s pozitivnim rezultatom”, rekao je Đurović.

Novi Pazar je 11. u elitnoj domaćoj ligi sa osam bodova, dok bod manje ima pretposlednji, 15. na tabeli TSC.

“Kad je ekipa u lošem momentu, nije joj lako. U boljoj amo situaciji, ali pitanje je momenta kada će TSC da izađe iz rezultatske krize. Verujem da će se to dogoditi tek posle naše utakmice”, naveo je Đurović.

“TSC je sličan Čukaričkom u organizaciji napada. Defanzivno su, istina, nešto drugačiji. Imaju neka malo zahtevnije pomeranja, ali spremni smo za sve to”, dodao je on.

Vezni fudbaler Novog Pazara Aleksandar Mesarović ocenio je da TSC ima dosta jakih individualaca.

“U padu su forme i ne baš u zavidnoj situacji. S druge strane, mislim da smo mi odigrali dobru utakmicu protiv Čukaričkog. Ako izađemo kao u prvom poluvremenu, uz par nekih stvari koje moramo bolje, mislim da možemo do tri boda”, konstatovao je Mesarović.

Kako do sezonskih ulaznica?
Portparol Novopazaraca Tarik Rupić pozvao je navijače da putem klupskih interenet stranica ili na Gradskom stadionu svakog dana između 10.00 i 14.00 kupe sezonske ulaznice, koje važe za Super ligu i Kup Srbije.

“Za zapadnu tribinu potrebno je izdvojiti 8.000, a za istočnu 5.000 dinara. Slede neki od derbija, pa pozivam navijače da iskoriste priliku i veoma povoljno obezbede sebi kvalitetno mesto na tribini, naš dres od prošle sezone i personalizovanu karticu”, rekao je Rupić.

TSC i Novi Pazar igraju u subotu od 18.00 na TSC areni.

M. Minić

The post Pazarci pred TSC: Spremi da odgovorimo na sve (subota, 18.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Pazarci pred TSC: Spremi da odgovorimo na sve (subota, 18.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO