Pazarci oduševili posetioce Mikser festivala

Novopazarski muzički sastav “Gospođo, bate” razglalio je srca velikog broja posetilaca upravo završeno Mikser festivala, koji je od 8-12.juna održan u Beogradu, na poznatom prostoru Savamale. Da je muzika ovog benda dobro poznata beogradskoj publici, potvrdio je broj posetilaca, među kojima je bilo istinskih ljubitelja zvuka koji proizvode momci iz ovog benda.

Muzika benda Gospođo, bate! može se okarakterisati kao rezultat fuzije više različitih muzičkih pravaca, od fanka, rokenrola, `60-tih, francuske ciganske muzike, pa sve do rege i ska ritmova. Angažovani tekstovi obrađuju i prave presek problema trenutka u kom se živi, a sam naziv benda je izveden kao presek, kulturološko – sociološko – političko – društvenog stila života u Srbiji nakon 2000.

Na ovogodišnjem Mikseru publika je igrala i pevala uz pesme ovog sve poznatijeg benda širom Srbije ali i regiona, pokazujući da i manje sredine mogu da proizvedu kvalitetne bendove.

Gospođo, bate! je 2015. izdao prvi album “Šta je u rupu?” koji predstavlja odgovor na naslovno pitanje, do koga se došlo dugogodipnjem kopanjem po rupama koje su nastajale od različitih životnih iskustava, kulturoloških, političkih, životnih posledica, osećaja, želja i rada.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO