Naslovna Sport Pazarci maksimalni u Skoplju

Pazarci maksimalni u Skoplju

pazarci-maksimalni-u-skoplju

Bokseri Novog Pazara ostvarili su svih osam pobeda u šestom kolu Regionalne lige u Skoplju, čime su zadržali lidersku poziciju na tabeli.

Trijumfe su ostvarili seniori Stefan Filipović u kategoriji do 63,5 kilograma, Džejlan Toskić (67 kg), Igor Rogić (71 kg), Ahmed Mavrić (80 kg) i Aleksa Marković (86 kg), kao i omladinci Dženis Vanić (67 kg), Vukašin Marković (75 kg) i Srđan Teofilović (80 kg).

U duelima protiv boraca banjalučke Slavije, Filipović je prekidom u drugoj rundi savladao Rajka Tomovića, Toskić je sa 5:0 dobio Ivana Blaževića, a Igor Rogić sa 4:1 Bojana Zečevića.

Mavrić je jednoglasnom odlukom sudija pobedio Somborca Bojana Stanojlovića, dok je Aleksa Marković na predaju u prvoj rundi naterao Faruka Velagića iz sarajevskog Željezničara.

Vanić je sa 5:0 slavio protiv Lozničanina Dimitrija Lukića, a Vukašin Marković i Teofilović ostvarili su trijumfe od 3:2 i 4:1 nad bokserima skopskog Vardara Vlatkom Vasilevskim i Matejom Čatlevskim.

Posle mečeva u Skoplju, Novi Pazar je vodeći među devet klubova sa 184 boda, a slede Sombor sa 148, Slavija sa 145 i Loznica sa 143 boda.

M. Minić

The post Pazarci maksimalni u Skoplju appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Pazarci maksimalni u Skoplju appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version