Pazarci ispratili Vojvodinu kući sa 2:0

Novi Pazar – Fudbaleri Novog Pazara savladali su danas ekipu Vojvodine sa rezultatom od 2:0  u 20. kolu šampionata Srbije.

Ubedljivi strelac za plave bio je Arsenijević koji je postigao oba gola. Plavi se tako bar prema dosadašnjim rezultatima nalaze na trećem mestu na tabeli.

Pazarski bedem je tako ostao neokrnjen te u ovom kolu nije doživeo ni jedan poraz kući. Velika posećenost na novopazarskim utakmicama kao i požrtvovanost fudbalera na terenu i uprave ovoga kluba daju rezultate.

fknp

Ovo je bio prvi poraz Novosađana u prolećnom delu sezone, a ujedno i prvi poraz u međusobnim duelima protiv kluba iz Sandžaka. Pazarci su se ovom pobedom trenutno probili na treće mesto, dok bi Novosađani mogli da padnu čak i do sedme pozicije, zavisno od ostalih rezultata.

Lider na tabeli, Crvena zvezda došla je do 10. uzastopne pobede pošto je kao gost savladali Donji Srem sa 1:0, na neutralnom terenu na novosadskom “Karađorđu” pred oko 5.000 gledalaca. Strelac jedinog gola bio je Nejc Pečnik.

U ostalim susretima: Voždovac – Napredak 3:1, Radnički 1923 – Rad 2:1 i Spartak – Jagodina 1:1. Danas još igraju Čukarički – Javor, Partizan – Sloboda i Radnički Niš – OFK Beograd.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO