Pazarci dočekali svetskog šampiona Muhameda Dupljaka

Oko 300 Novopazaraca dočekalo je mladog kik-boksera Muhameda Dupljaka, koji je osvojio zlatnu medalje na Svetskom prvenstvu u Budimpešti.

Uz pesmu i baklje, Dupljaka su ispred prostorija Kluba borilačkih sportova Novi Pazar pozdravili članovi tog kluba, ali i rodbina, prijatelji, komšije, školski drugovi, prosvetni radnici, sportisti, treneri i sportski radnici, predstavnici medija i drugi.

Prisutni su bili i osvajači medalja sa najvećih takmičenja ponikli u Klubu borilačkih sportova Novi Pazar, poput Ajle Lukač, Mirele Barudžić i Vahida Kicare, kao i rukovodioci gradskih sportskih institucija Emir Mehmedović i Nermin Zećirović.

Podršku Dupljaku pružili su proslavljeni biciklista i trener Hazbija Hukić, bivši bokseri i sadašnji učitelji plemenite veštine Salih Đerlek i Nijazija Mujdragić, profesor Abas Rašljanin, mladi bokser Nermin Mujdragić…

Muhamed Dupljak je prošle sedmice u glavnom gradu Mađarske postao mlađejuniorski prvak sveta u lou-kiku preko 81 kilograma.

Drugo zlato sa tog takmičenja u Novi Pazar je doneo Tarik Rašljanin iz Kluba borilačkih sportova Bukvić tim, koji je bio bez premca u lou-kiku mlađih juniora težine do 57 kilograma.

M. Minić

The post Pazarci dočekali svetskog šampiona Muhameda Dupljaka appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Pazarci dočekali svetskog šampiona Muhameda Dupljaka appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO