Naslovna Sandžak Bijelo Polje Pazarac pretukao bivšu suprugu

Pazarac pretukao bivšu suprugu

BIJELO POLJE – Nastavnica matematike E. Z. (38) teško je povređena kada je jutros ispred Osnovne škole “Risto Ratković” bejzbol palicom prebio njen bivši suprug.

Nastavnica koja se od nasilniog supruga sa kojim je živela u Novom Pazaru, razvela se pre par godina i sa dvoje dece došla u Bijelo Polje.

Prema iskazima E.Z. radi se o Dženelu A. nastanjenom u Novom Pazaru. Kako navode članovi porodice, oni su više puta policiji prijavljivali pretnje koje su dobijali od Dženala.

Foto: Facebook

“Jutros ispred škole kad sam stigla na posao, parkirala sam automobil iza i krenula prema ulazu.  U tom trenutku sam se slučajno okrenula i videla bivšeg supruga kako trči prema meni. Krenula sam da bežim ali me je ubrzo sustigao sa palicom u rukama i zadao mi nekoliko udaraca” – izjavila je za žrtva napada E.Z.

Iz bjelopoljske Opšte bolnice saopšteno je da je E.Z. zadobila teške povrede glave, prelom desne ruke i ima više povreda po telu. Još gore posledice sprečio jedan od sugrađana koji je čuo zapomaganje i pritekao ženi u pomoć.

“Neki prolaznik je pokušao da me odbrani, međutim on mu je uz pretnju pištoljem naredio da se skloni. Od udarca palicom u glavu, pala sam na beton, a on je i dalje nastavio da me tuče po telu i rukama” – dodala je E.Z.

Muž nasilnik koji je bivšu suprugu sačekao u automobilu ”opel” novopazarskih registarskih tablica pobegao je i policija još traga za njim.

Exit mobile version