Naslovna Featured Istaknuto Pazar vratio brejk, FON u finalu

Pazar vratio brejk, FON u finalu

pazar-vratio-brejk,-fon-u-finalu

Klub malog fudbala Novi Pazar pobedio je večeras u Bujanovcu posle produžetaka ekipu Vranja sa 5:3, pa će o finalisti plej-ofa Prve futsal lige Srbije odlučiti treća utakmica tih rivala, koja je na programu u sredu u dvorani Pendik.

Gosti su poveli golom Eldina Redžovića u 22. minutu, ali je revanš polufinala plej-ofa u produžetke odveo Stefan Aleksić, koji je bio precizan u 27. minutu.

Pazar je u prvom produžetku postigao tri gola, a strelci su bili Ninoslav Aleksić u 42, Dejan Jovanović u 43. i ponovo Aleksić u 44. minutu, ovog puta iz kaznenog udarca sa 10 metara.

Vranje je uzvratilo u drugom produžetku pogodicima Miloša Trajkovića u 46. i Igora Stojanovića u 48. minutu, da bi igranje “majstorice” u Novom Pazaru potvrdio Lazar Milosavljević u 48. minutu.

Podsećamo, Vranje je seriju na dve pobede otvorilo trijumfom u dvorani Pendik od 2:0.

Prvi finalista plej-ofa je beogradski FON, koji je i u revanšu polufinala slavio protiv gradskog rivala Konjarnika, ali tek nakon boljeg izvođenja penala sa 12:11, s obzirom da je posle regularnog toka i produžetaka rezultat glasio 4:4.

FON je prvi meč na domaćem terenu dobio sa 5:2.

M. Minić

Exit mobile version