Pazar protiv fenjeraša u Paraćinu (subota, 19.00)

Odbojkaški klub Novi Pazar gostuju Borcu iz Paraćina, u predstojećoj utakmici 16. kola Prve lige Srbije.

Jedan od trenera u pazarskom timu Eldan Novalić rekao je da su njegovi izabranici posle kvalitetnih treninga u januaru spremno ušli u nastavak sezone.

“Dobro smo otvorili drugi deo prvenstva. Dve pobede i poraz u tri prolećna kola su realan učinak. Potom nas je pokosio virus, pa je meč sa Vojvodinom 2 odložen u momentu kad smo bili u vrhunskom ritmu i spremni za Novosađane makar kao u našem prvom ovosezonskom duelu. Tada smo ih kao gosti dobili sa 3:2″, naveo je Novalić.

“Pre dva, tri dana smo se kompletirali. Ne mogu baš realno da ocenim formu i trenutni nivo naše fizičke pripreme, ali u Paraćinu razmišljamo samo o pobedi. Hoćemo da budemo što bliže vrhu, kako bismo zadržali nadu za Superligu”, dodao je on.

Pazarci sa osam pobeda i šest poraza imaju šesti učinak među prvoligašima, dok su Paraćinci na skoru 1/14 i zauzimaju poslednju, 12. poziciju na tabeli.

“Idemo po pobedu, ali i da dižemo formu. Čeka nas teška nedelja. Najpre nam u sredu dolazi Vojvodina 2, a potom za vikend i Topličanin 97. I ekipa iz Prokuplja od nas zahteva maksimalnu koncentraciju”, ocenio je Novalić.

Paraćinski Borac i Novi Pazar igraju u subotu od 19 časova u Sportsko-rekreativnom centru 7. juli.

M. Minić

The post Pazar protiv fenjeraša u Paraćinu (subota, 19.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO