Pazar primamljiv za turiste

Novi Pazar privlači sve veći broj turista, međutim, posebno zanimljiv podatak je da su za naše krajeve najviše zainteresovani Japanci. Turistrički vodič, Irfan Nurković, kaže da inostrani turisti najviše obilaze kulturno-istorijske spomenike, ali ih impresionira i sama čaršija i gostoprimljivost naših ljudi.

Ova mapa i putokazi koji su skoro postavljeni u  centru Novog Pazara koji znatno olakšavaju snalaženje turistima koji se odluče da posete grad na raskršu različitih kultura sa izuzetnim kulturno-istorijskim nasleđem.

Medjutim,da pomogne turistima da stignu do destinacija koje žele da posete, tu je i Irfan Nurković, jedan od retkih turističkih vodiča u ovom gradu.
Uvek je spreman da pokaže prave vrednosti ovog multietničkog kraja.Irfan sa zadovoljstvom obavlja posao i predstavlja svoj grad u najboljem svetlu.

Gradska uprava poslednjih godina čini velike napore kako bi sa turističkom organizacijom što bolje promovisala turističke vrednosti  Novog Pazara. Upravo, zahvaljujuci tome, ovaj grad posećuje sve veći broj turista.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO