Naslovna Featured Istaknuto Pazar od danas na dvonedeljnim pripremama na Zlatiboru

Pazar od danas na dvonedeljnim pripremama na Zlatiboru

pazar-od-danas-na-dvonedeljnim-pripremama-na-zlatiboru

NOVI PAZAR – Posle više od dve sedmice tokom kojih su fudbaleri Novog Pazara trenirali na Gradskom i atletskom stadionu u Pazaru plavi menjaju bazu i idu na Zlatibor.

Predvođeni trenerom Milanovićem plavi su u proteklih 15tak dana radili na fizičkoj spremi, odigrali jedan kontrolni meč protiv Radničkog u Kragujevcu a danas odlaze na Zlatibor.

Fudbaleri će na ovoj planini boraviti naredne dve nedelje a predviđeno je i da odigraju četiri internacionalne prijateljske utakmice.

Na pripremama će trenirati ukupno 23 igrača od čega tri golmana s tim što postoji realna mogućnost da se priključi još novajlija.

U uvodnom delu rada, igrači su trenirali veoma intenzivno, akcenat je bio na fizičkoj spremi ali se radilo dosta sa loptom.

Prvi protivnik na pripremama biće FC Vllaznia, albanski vice šampion već u nedelju. Zatim slede utakmice protiv bosanskog Rudara iz Prijedora (30.6), Slobode iz Tuzle (4.7) i na kraju šrotiv Mornara iz Bara (7.7).

Plavi se zatim vraćaju u Novi Pazar gde je zakazana generalna proba protiv Rudara iz Pljevalja na Gradskom stadionu (10.7).

indeksonline.rs

Exit mobile version