PAUČINAC OPET LAŽE! Sandzakhaber svakodnevno izvještavao o broju obolelih! Njegovi statusi ga demantuju, jer nas je “sharovao” i podržavali smo ga kada je organizovao proteste za Eda Limara!

Novi Pazar – Samoprozvani vodja protesta, čovjek koji je slagao u vezi donacije iz Majnca, obrušio se na Sandžakhaber sa svojim “botovima” ne demantujući da vijest nije tačna.

Naime, bivši vlasnik trafika, u vreme vladavine SDA kada su se kod njega kupovale, novine, cigare, ali i blanko izvodi iz matične knjige rodjenih i drugi opštinski dokumenti ocigledno razočaran što više “nema oklapine” i falcifikovanih kartica parking serivsa optužio nas je da smo režimski i da nas umrli nisu interesovali, što je notorna laž i izmišljotina.

Sandžakhaber je svakodnevno izvještavao o svemu što se dogadjalo u Novom Pazaru i Sandžaku, to, što Paučinac, kojem sada fali para pa se uspajtašio sa svakakvim a koliko do juče je kada smo kao i uvek bili na strani naroda, kao i slučaju Eda Hadžovića, kada smo mi pozivali na proteste a on se slikao sa bivšim načelnikom policije kojeg je ucenjivao protestima za svoje lične interese sada optužuje nas iako ne demantuje da smo prenijeli tačnu vijest.

Paučinac zaboravlja da je uništio proteste u Novom Pazaru protiv policije iz ličnih interesa, treba da ga je sramota one nane djeteta koja je podržala proteste protiv policije a on se povukao jer se prethodno sa Džankovićem, sa kojim je inače “prijatelj” po zeninoj strani i sa kojim je zajedno obesmislio proteste za pravdu Bošnjaka.

Bilo bi mu pametnije, da se pokrije ušima po glavi i da uzima pare i da se slika za beogradske medije a mi u Sandžaku imamo nase novinarstvo koje podržava gradjane a ne njega i njegove nalogodavce Djilasa, Boška i ostalu ekipu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO