Partizan nije uspeo da slavi u Šutenovcu

Crno neli nisu uspeli da osvoje tri boda. Čestitke zaslužuju igrači Novog Pazara za borbenost i konkretnost, pošto su, za razliku od gostiju, gotovo sve prilike pretvorili u gol.

Ristović je u šesnaestercu bio spretniji od štopera gostiju, lepo je našao prostor za neodbranjiv šut sa 12 metara.

Od tog trenutka igralo se na polovini i pred golom Novog Pazara. Golman Mecinović se, u 33. minutu, isprečio Ugrešiću da izjednači, da bi dva minuta kasnije M. Petrović sa više od 20 metara uzdrmao prečku.

U finišu, u kaznenom prostoru Pazaraca viđena je drama, a dva puta kao junak izašao je Hačković. Mirčetić je sa samo nekoliko metara pogodio Hačkovića na liniji, da bi četiri minuta kasnije ponovo bio poslednja brana napadačima Partizana. Petrušić je šutirao glavom ka praznoj mreži, ali bek ,,plavih“ bio je koncentrisan izbacivši loptu nogom iz gola.

Drugo poluvreme počelo je naletima crno- belih i odbranom Mecinovića posle šuta Jovanovića. Ono što nije uspelo prvotimcima Beograđana jeste rezervistima za samo dva minuta.

U 75. minutu iskosa sa više od 20 metara Alilović je uputio ,,kiflu“, koju je Mecinović samo dodirnuo prstima, i lopta je završila u uglu. Dva minuta kasnije sa ivice šesnaesterca precizan je bio Janković – 1:2.

Kad se činilo da do promene rezultata neće doći, u poslednjem minutu Velid Škrijelj nanizao je driblinzima nekolicinu igrača Partizana i proigrao rezervistu Vučinića i u stilu vrsnih centarforova poslao je loptu iza leđa Radulaškog.

Sportski žurnal / P. Lešević

Foto: S. Župljanin

The post Partizan nije uspeo da slavi u Šutenovcu appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Partizan nije uspeo da slavi u Šutenovcu appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO