Naslovna Featured Istaknuto “Pametnom je i išaret dovoljan” Arap dzamiju pogodio grom!

“Pametnom je i išaret dovoljan” Arap dzamiju pogodio grom!

8

Centralnu, Arap džamiju, u Novom Pazaru, koja već duže vreme nije u funkciji, danas je pogodio grom i značajno oštetio minare. Ovo je i malo oštećenje kada se uzme u obzir kakva šteta je načinjena navodnim renoviranjem i pretvaranjem dzamije u poslovne prostore, iza koje stoji Islamska zajednica.

8 KOMENTARA

 1. Ova seljacka fukara zvana zukorlic je namerno sklonio gromobran da bi se dzamija sama od sebe srusila da bi on posle pravio lokale na tom mestu, ceo Pazar da skoci da sprecimo ovu bruku i sramotu !

  • Budalo jedna mentalna, tebe je ćafka popila mozak odavno, ti ne znaš šta pričaš, da Bog da tebe mako gromobran pa tebe jok ubio no spalio, hajvanu glupi! Kako da ima gromobran kad nema struje, nema uzemljenje! Izgleda da od škole imaš samo mejtep…

   • Koji si ti dzukac i glup covek setko, kakve veze ima gromobran sa strujom ?!! Idi hajvanu malo u skolu, upravo je nedoststak gromobrana napravio ovu veliku stetu !

  • E fukare jedne prljave…jel vam merak robovi onog psa iz Beograda iz narkomansko kockarske familije. Za ova lajanja cete bit pitani sa svim onim vasim fukarama narkodilerima,zelenasima i kockarima. Dabogda rak dobili od mrznje…bolja ce da nikne insaallah. Kaso i psi narkodileri sa hadzeta ce da vode racuna o dzamiji.

   • A ti fukaro haj polako u orlje sa svojim seljackim mafijasem jer od vas Pazar samo zijan vide u pislednjih 20 godina !!!

 2. Dobar naslov samo pogedajte sliku ispod i odmah ce svakom pametnom sve biti jasno samo prijen par noci staste priredilji i koliko se je harama pocinilo dobro nas svija nezbrise sa zemljine kugle.!!! A ovaj sto naziva Sultana seljackom fukarom on je seljacka gospoda za sve jednog od njih! Covjek je zavrsavao skole a nije pravio nalune ili krpio seljacke opanke kao pazaski kao demek age.

 3. @ proterati bagru
  Ja sam ovde rodjen bagro , jok nego je video dobra od narkodilera sa Hadzeta i zelenasa oko ovog psa koji se sastaje sa ratnim zlocincima i sa njima place…meni ne treba ovaj pas da zaposli nikoga,ja sam se za moju halal nafaku izborio,a seljaci posteni mi ne smetaju koji su halal i posteno zaradili,i neka imaju jos sto puta ovoliko. Treba ovom psu prodanom da klimam glavom,jel. Pa ja cu prije na baustelu da idem , a ne moram.

Comments are closed.

Posting....
Exit mobile version