Ovo su policajci osumnjičeni da su prebili konobara u Novom Pazaru

Novi Pazar – Policajci Predrag Šubarić i Radovan Milanović osumnjičeni su da su prebili konobara Marka Babića (23) jer je obavestio gazdu kafića “Akord” u Novom Pazaru da nisu platili svoje piće. Policajci, koji tada nisu bili na dužnosti, su izveli Marka ispred lokala i brutalno ga pretukli prošlog vikenda.

Marko se i dalje oporavlja u gradskoj bolnici, a policijska uprava suspendovala je i pokrenula disciplinske postupke protiv policajaca i slučaj je prosleđen Osnovnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

pretuceni_mladic

Majka mladića, Dragica Babić kazala je novinarima da su policajci njenog sina pretukli “jer je prijavio vlasniku kafića da su policajci prošlog petka izašli iz lokala, a da nisu platili račun”.

“Ove subote su, vidno pijani, opet došli u ‘Akord’ i iznervirani zbog toga nasrnuli na mog sina. Nakon svađe i koškanja, izvukli su ga ispred lokala, a potom i u mračni deo Ulice Rade Petrović gde su ga besomučno tukli sve do iznemoglosti. Kada bi pao s nogu, podizali bi ga, držali uspravno i nastavljali da ga tuku”, rekla je Dragica Babić.

Nakon toga, Marko je pozvao policiju koja ga je odvezla u stanicu gde je dao izjavu o tome šta se desilo, a potom i u bolnicu gde je nakon ukazane pomoći zadržan na daljem lečenju.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO