OVAKVIH LICEMERA NEMA NIGDE! Redžepović napao SNS, SDP I SDA a Vučić ga stavio u fotelju!

Tutin – Zukorlićev državni sekretar koji je u Beogradu u koaliciji sa SNS oštro je danas napao koalicioni sporazum koji su SDP SDA I SNS potpisale u Tutinu o zajedničkom vršenju vlasti a koji će prema rečima ljudi iz vrha SNS toj opštini doneti prosperitet i razvoj.

I dok se u Prijepolju kunu koalicijom sa SNS-om i ne odvajaju se od Zindovića, govoreći da je to najbolje za Bošnjake, kada neko drugi potpise koalicioni sporazum, oni ih nazivaju cirkuzantima i prete da narod više neće da trpi.

Redžepović kojeg je Vučić postavio u fotelju, nazvao je potpisivanje cirkuzom i rekao da ništa dobro neće da donese toj opštini.

“Ne mislim da je tu bilo šta dobro, ta kijametska koalicija je došla u Tutin poput nekog ringišpila,a nadajući se da će isto tako i da ode. Prije izbora su se kleli da nisu ista opcija, jedni o drugima su govorili najgore, zavadili ljude i porodice, tjerajući ih da stanu na jednu od tih strana, na kraju čim su se dogovorili oko fotelje, a izgleda da je to bilo najvažnije, zaboravili su svađu. A sada će baš kao nekada zajedničkim snagama razarati ono što je ostalo od Tutina”. rekao je on.

Redžepović je dodao i da „Narod ne mora da trpi niti da posle ovog današnjeg cirkusa više to i neće.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO