Naslovna HRONIKA Ovako je ubijen poznati prevoznik u Novom Pazaru (VIDEO)

Ovako je ubijen poznati prevoznik u Novom Pazaru (VIDEO)

ovako-je-ubijen-poznati-prevoznik-u-novom-pazaru-(video)

Oko 19 sati u novopazarskom naselju Jalija ubijen je vlasnik agencije za prevoz putnika “Selo tours”, čije je sedište u Prištini, Seljatin  Yanova (1968), saznaje RTV Novi Pazar.

Njegov pašenog  Dž. P. je ranjen i zatražio je pomoć na odeljenju hirurgije Opšte bolnice.

Prema nezvaničnim informacijama, on je zadobio lakše povrede u predelu noge iz vatrenog oružija.

Između dvojice pašenoga već duže vreme postoji  nesporazum. Yanova je danas imao sudski spor sa svojom suprugom, a večeras je sedeo ispred jednog od lokala  u naselju Jalija. Prema rečima očevidaca, autom su naišli DŽ. P. i E.Š. i tada je došlo do sukoba i vatrenog obračuna u kom je Yanova ranio u nogu svog pašenoga. Potom je vatreno oružije potegao i E. Š. koji je bio na mestu vozača i tom prilikom usmrtio  poznatog prevoznika.

Očevici događaja kažu da se začulo više pucnjeva iz vatrenog oružja i da je sve izgledalo kao u akcionim filmovima.

O ovom događaju svedoči i snimak video nadzora koji je veoma brzo postao viralan. Na njemu se vidi čitav događaj, pa i Yanova, koji se krije ispod jednog od stolova, gde se sumnja da mu je bio skriven pištolj, pa samim tim i da je očekivao da će biti napadnut.

Na lice mesta odmah su izašli pripadnici Policijske uprave. Uviđaj je izvršen oko 20 sati, a ulica, jedna od prometnijih u gradu, bila je sve vreme blokirana za saobraćaj i pešake.

Kako saznajemo policija  je odmah otkrila identitet ubice i za  E. Š. (1981) je  raspisana poternica i za njim se intenzivno traga, saznaje RTV Novi Pazar.

Žitelji Jalije su pratili uviđaj  iz svojih domova i vidno su uznemireni.

Exit mobile version