U Prijepolju su svečano otvorene 50. MOSI koje ove godine okupljaju 2.200 takmičara iz 28 gradova Srbije, BiH i Crne Gore.

Na rekonstruisanom gradskom stadionu, na kome je urađena i nova tartan podloga na atletskoj stazi, otvorene su jubilarne 50. Međuopšđtinske omladinske igre.

Nadmetanja u 12 disciplina biće održana na gradskom stadionu, u dvorani Gimnazije i terenima škola pored Lima. Igre je otvorio premijer Vlade Srbije Ivica Dačić.

Prisutni na otvaranju su bili i potpredsednik vlade Srbije Rasim Ljajić, direktor policije Milorad Veljović kao i brojni drugi zvaničnici državne i lokalne samouprave.

 

Jubilarne MOSI predstavljaju najveću sportsku amatersku manifestaciju na širem prostoru Balkana.

Domaćini su pripremili i bogat kulturno-zabavni program. Uz festival sportskog filma na letnjoj sceni Muzeja i tri izložbe, na platou Doma kulture od 22 sata održavaće se koncerti. Najpre nastupaju pevači rodom iz ovog kraja Aco Pejović i Dženan Lončarević, u četvrtak je “Riblja čorba”, u petak Haris Džinović, a u subotu “Divlje jagode”.

 

MOSI MUP SRBIJE FOTO

PREDRAG PERUNICIC, NENAD POPOVIC, MILORAD VELJOVIC, RASIM LJAJIC, IVICA DACIC, OBRAD CVIJOVIC KULTURNO UMETNICKI PROGRAM SPORTISTI NA SVECANOM OTVARANJU SVECANO OTVARANJE MOSI IVICA DACIC NENAD POPOVIC, MILORAD VELJOVIC, IVICA DACIC, OBRAD CVIJOVIC

RASIM LJAJIC, IVICA DACIC, OBRAD CVIJOVIC

5 KOMENTARA

  1. BH mediji su objavili da je na ovim igrama R.Srpska prestavljena kao drzava.A nekog je bilo sramota okaciti Sandzacku zastavu

    • Ne lupaj, majke ti! Zna se u kojoj je drzavi RS tako da to isticanje zastave ne znaci nista…..bas kao ni ta tvoja “sandzacka” zastava.

  2. Srbi,muslimani,jebo vas onaj ko vas je stvorio…… Svi ste prokleti.Jebale vas zastave, imena, prezimena, čukun dede, babe. Koja repblika srpska, sandzak, koja republika Srbija.Svi ste vi jedna velika govna koja zan samo da sere po drugima.Poubijajte se više i idite svako svom bogu. ŽIVITE KO STOKA A VAMO SE SVADJATE. JEBEM VAS U VAŠE LUDE GLAVE….

Comments are closed.