”Otvorena ruka” i ”Sevap” nastavile podelu ogreva

Humanitarne organizacije ”Otvorena ruka” i ”Sevap” obezbedile su 25 tona peleta koje je donirala firma ”Best pelet” iz Novog Pazar. Pelet čija podela je počela obezbeđen je za sve kojima je ovakva vrsta pomoći neophodna.

Prema rečima predsednika humanitarne organizacije ”Otvorena ruka” Edina Kolašinca, ta organizacija kao i  ”Sevap”, nastavljaju da pomažu i stižu do svih kojima je pomoć potrebna.

”Ovo je jedna  veoma značajna donacija za nas, firme ‘Best pelet’ koja nam je donirala 25 tona peleta koji ćemo mi dobro raspodeliti. Pelet će stići do svih kojima je to potrebno jer je naše udruženje i osnovano sa tim ciljem da pomaže svima kojima je pomoć potrebna. Postoje i porodice koje do pojave korone nisu imale potrebu za ovakvom vrstom pomoći, međutim korona je uticala na sve i gedaćemo da svima pomognemo” kazao je Kolašinac.

Kolašinac je kazao da će ova vrsta pomoći stići i do socijalno ugroženih porodica koje su takođe izrazile potrebu za ogrevom.

On je na kraju naglasio da je ovo jedna od vrednijih donacija koju su pomenuta udruženja dobila i izrazio nadu da će primer firme ”Best pelet” slediti i drugi.

Senada Kalić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO