Utorak, 27 Septembra, 2022
NaslovnaSandžakNovi PazarOtvoren dečiji vrtić na Hadžetu - foto

Otvoren dečiji vrtić na Hadžetu – foto

Novi Pazar – Zahvaljujući zaalganju lokalne samouprave, napokon je sa radom počeoDečji vrtić „Pčelica“. Obdanište na Hadžetu dočekalo je prve grupedečaka i devojčica, nakon što su ispunjeni svi uslovi neophodni za rad ustanove. Povodom otvaranja „Pčelice“, gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović poželeo je mališanima sve najbolje, ističući da će grad do kraja ove godine biti bogatiji za još jedno, preko potrebno obdanište.

Mnogo je dece a malo vrtića na ovim prostorima i neophodno je da tokom 2014. godine obezbedimo još jedan vrtić sličnog kapaciteta, kako bi smo postojeću mrežu rasteretili. Ulažemo sve napore u tom pravcu i rezultat treba očekivati u navedenom roku. Deca su naše najveće bogatstvo, zaslužuju dobre uslove za život i bezbrižno detinjstvo“, rekao je Mahmutović, prilikom obilaska objekta na Hadžetu.

Pomoćnik gradonačelnika Nikola Jolović potvrdio je da, kada je u pitanju izgradnja novih vrtića, od kojih je otvaranje jednog planirano za nekoliko meseci , postoje čvste garancije Vlade Srbije.

 

RELATED ARTICLES

1 KOMENTAR

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO