OTKRIVENA PREVARA O KOJOJ JE PISAO SANDŽAKHABER! Fejzić “podržao” Kalača, Kovačević “uz” Miličkovića! ZUKORLIĆEV PIJUN PREKOPIRAO POTPISE

Novi Pazar – Rožaje – Advokat Zdravko Begović pozvao je nadležne da provjere ko je i u čije ime zloupotrebljavao lične podatke građanaReis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić, predsjednik Privrednog suda Blažo Jovanić, član Senata Državne revizorske insiticije (DRI) Nikola Kovačević i direktorica CEDEM-a Milena Bešić podnijeli su prijave zbog falsifikovanja potpisa za podršku predsjedničkim kandidatima. Centar za demokratsku tranziciju (CDT) predao je Vrhovnom državnom tužilaštvu 94 prijave građana koji sumnjaju da su njihovi podaci zloupotrijebljeni, dok su tokom jučerašnjeg dana imali preko 300 prijava. Prijave su podnijete nakon što je DIK pokrenuo aplikaciju potpisi.dik.co.me na kojoj građani, unošenjem matičnog broja, mogu provjeriti da li su im potpisi falsifikovani.

Fejzić je “Vijestima” kazao da je njegov potpis zloupotrijebljen za kandidaturu predsjednika Stranke prosperiteta i pravde Hazbije Kalača, kao da su falsifikovani potpisi članova njegove porodice i rodbine, dok je Kovačević rekao da je provjerom aplikacije Državne izborne komisije (DIK) saznao da je njegov potpis zloupotrijebljen za kandidaturu Vasilija Miličkovića.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO