Novi Pazar – Tragom komentara na našem sajtu a zamoljeni od strane osobe koja je komentarisala Sandžakahber uverio se u verodostojnost i tačnost informacije. Na Maju Karailo Stamenov blisku saradnicu Muamera Zukorlića koju se vodila streljana, agencija “Berq” sada se vodi ni manje ni više nego ekskluzivni restoran u Beogradu “Halal Sofra”!

Naime Maja Karailo Stamenov, žena koja je supruga visokog vojnobezbedonosnog  službenika Republike Srpske, osoba koja je od osnivanja Internacionalnog univerziteta na nekoj funkciji. Najpre je vodila streljanu na Internacionalnom univerzitetu.

maja1

Prvo imenovanje tehnički menadžer, sada radi umutrašnju kontrolu,vodila je studentsku službu. Bila je i šefica protokola i nezvanični šef obezbezbeđenja, a sada je vlasnik “HALAL SOFRE” i to u Beogradu na ekskluzivnoj lokaciji. Karailo Stamenov poznata po vezama sa bezbedonosnim strukturama u Srbiji više puta do sada je rotirana sa funkcije na funkciju pod dirigentskom palicom Muamera Zukorlića uvek je završavala sve poslove besprekorno.
I sam sadašnji savetnik predsednika Srbije Marko Đurić visoki funkcioner SNS upozoravao je ranije da se u streljani Maje Karailo Stamenov troši najviše metkova u celoj Srbiji.

papiri 1
raniji vlasnik maja karailo, sadasnji Muhamed Zukorlic brat Muamera Zukorlica


U ranijim izjavama za medije Karailo-Stamenov je tvrdila da nema nikakve veze sa Zukorlićem već da uredno plaća “kiriju” ali vlasništvo u firmi BERQ koju sada vodi Zukorlićev brat raskrinkava do tančina poslovne kombinacije Karailo-Stamenov-Zukorlić.
Maja je prema dostupnim podacima do rata u Bosni živela u Sarajevu, odakle je prebegla u Kruševac. Posle poznanstva sa Zukorlićem, ona se preselila u Novi Pazar.

I dok smo pripremali ovaj članak i sam Zukorlić potvrdio je da je u “vezi” sa ovim restoranom! Naime na portalu koji je pod direktnom kontrolom Muamera Zukorlića pojavila se reklama za osnivanje beogradskog odbora BDZ Sandžaka i to baš “slučajno” u “halal sofri”.

Očigledno da je posle ugostiteljskih poslova u Novom Pazaru Zukorlić prešao na “šire” tržište i to ni manje ni više nego na ono Beogradsko. Ali kako jedan musliman da jede kod Srbina “Halal” to je malo nejasno.

foto.Facebook, apr.

1 KOMENTAR

  1. Svojevremeno,doticna gospodja Maja se nije vadila iz kancelarije Mersudina Culjevica,generalnog direktora HK Raska u vreme kada je univerzitet otvoren2002. I kasnije,verovatno zbog tekucih problema kao sto je besplatno koriscenje Nove upravne zgrade Hk za potrebe univerziteta,stavljanje pod hipoteku desetine ari drzavnog'zemljista,a na ime nekakvog zajma,sto je godinama uredno prijavljivano tuzilastvu,privrednom kriminalu,gradskim rukovodiocima,I ostalim relevantnim institucijama,ali uzalud,nadrljao je samo onaj ko je to prijavljivao I to najvise od rasimovih ljudi,pa zaista ne razumem ova piskaranja na racun Zukorlica,jer oni su svi povezani,a najveci dokaz tome je da su Meho Mahmutovic,Kasim Zoranic,Ramiz Paljevac I ostali rasimovi ljudi stitili I jos uvek stite Kacaporovog rodjaka Mersudina I njegove saradnike!
    Zato gospodine Vucicu ispitajte sve ovo sto pre,ali se molim Vas drzite obecanja da nece biti zasticenih po politickoj liniji!Ovo je I kriminal,korupcija,zloupotreba polozaja,pribavljanje koristi sebi I drugima,obmana,hajke,pljacke,jezgro kriminala u N.Pazaru!

Comments are closed.