Otkrivamo pravo lice takozvanog predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera “Nezavisnost” Mirka Poledice

Mnogi klubovi, sportski radnici i fudbaleri su svedoci da Poledica obavlja funkciju predsednika Sindikata striktno iz ličnih interesa i kako bi ostvario što veći profit za sebe, a nikako braneći interese fudbalera i klubova.

Saznali smo od ljudi bliskih Poledici, da su njegova česta kritička oglašavanja samo pokušaji da sebe istakne kroz medije i da na taj način sebe afirmiše kao bitnog faktora, a zapravo svi znaju da je to samo jedan bivši propali fudbaler i sportski funkcioner “u pokušaju”. Njegova oglašavanja su uglavnom neobjektivna i populističke prirode. Tajming za njegova oglašavanja je vrlo interesantan, to inače biva u trenutku kada oseti da on ima ličnu korist od toga ili ako se smeni neki od trenera (njegovih prijatelja).

O ovom čoveku najbolje možemo čuti od njegovih sugradjana koji ga opisuju kao nepoželjnu personu u Čačku. Često nailazi na verbalne i fizičke obračune sa mnogima, zbog čestih kleveta, iznošenja laži i neproverenih informacija. Zbog loših odnosa sa većinom sportskih radnika iz ovog grada, kruže informacije da je promenio mesto boravišta i zbog toga se preselio u Novi Sad.

Još jedan primer o kakvoj osobi se radi, najbolje opisuje ženska osoba koja je doživela verbalne neprijatnosti od Poledice, početkom prošle godine. Sredovečna gospodja iz Čačka prijavila je PU Čačak, Mirka Poledicu – predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera “Nezavisnost” da je od njega, kako stoji u policijskoj prijavi, u večernjim satima dobijala uznemiravajuće poruke seksualnog sadržaja zbog kojih je bila u stanju šoka i uznemirnosti.

Poledica je poznati profiter koji živi i radi na nesreći fudbalera. Nikada nije mogao da sakrije ljubav prema ratnom zločincu Ratku Mladiću i mržnju prem Novom Pazaru. Naročito je mržnja pojačana pošto je iz Novog Pazara otpušten njegov najbooji drug Radoslav Batak.

FK Novi Pazar je klub koji nema ni dinara dugovanja prema igračima, radnoj zajednici, kao ni ostalim poveriocima.

Jedan lokalni portal koji ima i radio stanicu je ovom i ovakvom čoveku dao prostora. Njegove objave bez trunke navodjenja o čemu se radi i bez ikakvih dokaza, sračunatih na ucenjivanje FK Novi Pazar. Sramno, u najmanju ruku. Protiv kluba iz svog grada i protiv svih onih koji za ovaj klub navijaju. Zarad cega?

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO