Oskrnavljen mezar Hamdije Jusufspahića! BROJNE OSUDE

BEOGRAD, 1. novembra (Tanjug) – Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je u ime Grada Beograda i u svoje lično ime osudio skrnavljenje mezira Hamdije Jusufspahića, beogradskog imama i muftije.

On je naglasio da su oni koji su drugi put u proteklih mesec dana oskrnavili mezar Hamdije Jusufspahića kukavice i bruka za Beograd.

”Beograd je uvek bio grad za sve svoje građanke i građane ma koje vere i nacije bili. Hamdija Jusufspahić koji je umro 2016. godine i koji je dužnost beogradskog imama i muftije obavljao od 1967. godine bio je ponosan i dobar Beograđanin i patriota koji je voleo Srbiju. Zato huligani koji su oskrnavili njegov grob oskrnavili su Beograd”, rekao je Vesić.

On se izvinio porodici Jusufspahić u ime pristojnog Beograda koji su ovi huligani obrukali i apelovao da vandali koji su ovo učinili budu kažnjeni, saopšteno je iz Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.

Beogradski muftija Mustafa Jusufspahić danas je na Tviteru objavio fotografiju oštećene nadgrobne ploče svog oca, nekadašnjeg muftije Hamdije Jusufspahića.

“Već drugi put u proteklih mesec dana neko skrnavi mezar moga oca. Bravo junaci”, napisao je Jusufspahić.

indeksonline.rs/Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO