Naslovna Featured Istaknuto ”ORA NOVI PAZAR 2021.”: Završni radni dan

”ORA NOVI PAZAR 2021.”: Završni radni dan

”ora-novi-pazar-2021.”:-zavrsni-radni-dan

Uređenjem Pazarske plaže i izletišta na Pazarištu danas je završen radni deo Omladinske radne akcije Novi Pazar 2021. Uprkos tropskim temperaturama akcijašima nije bilo teško da, uz druženje i dobro raspoloženje odrade i opštekorisne poslove za svoj grad. Oni apeluju na građane da više vode računa o životnoj sredini i ne ostavljaju otpatke na izletištima.

Društveno koristan rad uz druženje i dobro raspoloženje i ove godine dao je vidljive rezultate. Završnog radnog dana ovogodišnje radne akcije  brigadiri su, podeljeni u dve ekipe, čistili i uređivali Pazarsku plažu na jezeru Gazivode, i izletište na Pazarištu.

Osim Pazarišta i Pazarske plaže brigadiri su tokom ove nedelje bili angažovani na uređenju i drugih izletišta, sportskih terena i rekreacionog centra. U naselju Laki i Bane, realizovane su brojne kulturno zabavne aktivnosti, čime se doprinosi uspostavljnju novog modela omladinskog volonterizma po ugledu na društveno korisne aktivnosti iz perioda bivše Jugoslavije. U pomenutom naselju održava se i završna brigadirksa žurka, u nadi da naredna radna akcija neće imati lokalni karakter.

S.Lj.

Podeli

Exit mobile version