Naslovna Featured Istaknuto ORA 2021 kreće u nove pobede

ORA 2021 kreće u nove pobede

ora-2021-krece-u-nove-pobede

Loša epidemiološka situacija izazvana koronavirusom polako se poboljšava a samim tim vraćamo se normalnim tokovima života i obavljanju aktivnosti koje su u ovom periodu izostele. Tako su danas akcijaši ORA 2021 održali prvi zvanični ovogodišnji sastank na kome su razgovarali o budićim zadacima, aktivnostima i realizaciji mnogih projekata. Organizaciju Omladinske radne akcije podržao je i Grad Novi Pazar pa je ove godine  za njihove potrebe izdvojio značajna finansijska sredstva.

“Današnji sastanak za nas je bio lep povod da se posle dužeg vremena okupimo i konačno razgovaramo i isplaniramo aktivnosti koje ćemo realizovati u narednom periodu a koje smo stopirali zbog poznate teške situacije sa pandemijom. Već smo dogovorili prve lokacije na koje ćemo ići i urediti i svi se radujemo zbog toga i zbog druženja koje je prvenstveno i najbitnije”, kazao je Suat Ljaijć ispred organizacije ORA 2021.

Koliko je značajno postojanje ove organizacije i sve ono što ona sprovodi, ralizuje i radi za dobrobit zajednice, ne samo da shvataju oni koji su njen sastvani deo već i sam grad. Tako je ove godine lokalna samouprava iz budžeta izdvojila značajna finansijska sredstva koja će olakšati sprovođenje planiranih aktivnosti ORA.

Jedan od ciljeva ove organizacije jeste da okupi što više omladine koja će uz stare akcijaše oživeti duh starih vremena. Tako se u redovima ORA našla i mlada Sofija Dobrić.

“Ono što je mene privuklo da budem deo ORA jeste prvenstveno što sam ja osoba koja voli i da radi i da pomaže a i zbog toga sto su aktivnosti organizacije takve da činimo dobra dela”, kazala je ona.

Ova organizacija pravo je mesto za sve koji vole druženje, upoznavanje, zabave a i koji slobodno vreme žele da potroše radeći nešto korisno. Zato, svi koji žele  mogu da se prijave i i budu deo ove velike humane i velike ekipe.

B.V.

Exit mobile version