Opštinski odbor SDP-a u Tutinu sve brojniji – Formiran izborni štab za BNV

Politika Vesti  Opštinski odbor SDP-a u Tutinu sve brojniji – Formiran izborni štab za BNV 06/10/202206/10/202276 Views, , Opštinski odbor Sandžačke demokratske partije formirao je Izborni štab za nacionalne savete nacionalnih manjina, čime je zvanično počela kampanja i u toj sandžačkoj opštini. Predsednik opštinskog odbora te stranke Besim Hamzagić kaže da SDP u Tutinu ima sve veću podršku. Očekuje da će Bošnjaci prepoznati kvalitet liste koju predvodi Husein Memić i na izborima 13.novembra dati poverenje Sandžačkoj demokratskoj partiji.

Formiranjem Izbornog štaba SDP-a zvanično je počela kampanja za nacionalne savete nacionalnih manjina u Tutinu. Predsednik OO Odbora Sabdžačke demokratske partije Besim Hamzagić zadovoljan je kako kaže sve većom podrškom žitelja Tutina.

“SDP je respektabilan i nezaobilazan faktor na političkoj sceni u Tutinu.Dok druge političke organizacije imaju unutarstranačke probleme, mi jedini beležimo rast i dobijamo sve veću podršku. Kao ozbiljna politička organizacija, gledajući širi narodni interes, razvili smo koalicioni potencijal i mi umesto da se bavimo populizmom i svađamo narod, mi pravimo saveze i razgovaramo sa svima. Što se tiče izbora za BNV, odgovorno tvrdim da imamo najjaču listu i najboljeg nosioca liste, koji je po svim kriterijumima daleko ispred svojih protivkandidata. Naš nosilac liste Husein Menić je jedna moralna gromada od čovjeka i plus dokazao se kao vrhunski menadžer i kulturni radnik. U prilog tome najbolje govori status koji danas ima novopazarski Kulturni centar”, rekao je Hamzagić.

Hamzagić naglašava da je SDP dokazkala da uspešno rukovodi svim institucijama , te ističe da uspeh neće izostati ni u rukovođenju Bošnjačkim nacionalnim vijećem.

“Građani Tutina bi trebali na ovim izborima, pored svih ovih kvaliteta koje sam nabrojao da izaberu, bar jednom pobedničku stranu, jer je na ovim izborima izvestan pobednik, što je više nego očigledno. I ja danas mogu slobodno da kažem, da je novi predsednik BNV-a Husein Memić, to znači da će BNV dobiti jedni novu energiju i snagu sa resursima SDP-a. BNV će biti generator ideja i inicijativa, koje će zaista da se sprovode i realizuju, a ne kao do sada, gde su mnogi projekti i inicijative ostali mrtvo slovo na papiru”, dodaje Hamzagić.

“Uz Sandžačku demokratsku partiju Bošnjačko nacionalno vijeće postaće nacionalni brend kojim će se ponositi svi Bošnjaci bez obzira na političku opredeljenost”, zaključio je Hamzagić.

 

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO