Naslovna Sandžak Novi Pazar Opština prodaje placeve atraktivne cene

Opština prodaje placeve atraktivne cene

Novi Pazar – Konkurs za prodaju opštinskih parcela otvoren je 16. juna, a završava se 16. jula, dok će se javno nadmetanje, odnosno otuđemje putem javne licitacije odražati 21. jula u prostorijama Gradske uprave u Novom Pazaru.

Zaposleni u ovom gradskom odjeljenju apeluju na sve zainteresovane građane da se jave i na ovaj način obezbijede i sebi i svojioj porodici stambeni prostor po vrlo pristupačnim cijenama.

Kako je istakla šefica Odseka za eksproprijaciju u okviru Odjeljenja za imovinsko pravne poslove, Emina Međedović, Skupština grada Novog Pazara je na Sjednici koja je održana 11. juna ove godine donijela odluku o raspisivanju ovakvog oglasa , te dodala da na ovaj konkurs mogu aplicirati sva pravna i fizička lica.

Prema riječima člana kabineta gradonačelnika, Elvira Hamidovica, svi ponuđeni potesi kao i raspoložive parcele su na jako atraktivnim mjestima i da upravo te parcele imaju završene kompletne projekte za koje je samo pitanje vremena kada ce se realizovati.

Hamidovic je takođe istakao da se nada da će ovakvm stambenim objektima, novim naseljima, grad biti jos ljepsi i interesantniji i turistima, ali i građanima Novog Pazara, napominjući da je vrlo važno da se svi radovi isključivo moraju raditi po strogim propisima stručnjaka.

Konkurs za prodaju ponuđenih građevinskih parcela odnosi se na parcele velicine koje se kreću od 3,63 ara – do 4,94 ara i to po cijeni od 25 eura po metru kvadratnom.

Exit mobile version