Oni su ubijeni u pucnjavi kod Dečana!

DEČANI – Nadruštvenim mrežama prijatelji se opraštaju od dvoje učenika ubijenih u pucnjavi koja se nešto posle 19 sati dogodila u selu Glođane kod Dečana. Mediji na albanskom objavili su i fotografiju ubijenog vozača, kao i fotografiju autobus na koji je, za sada nepoznata osoba, pucala.

Sugrađani ubijenih, kao i njihovi prijatelji na društvenim mrežama pišu da su šokirani tragičnim događajem, te da se mole za njihove duše.

Fakte.net objavio je da je ubijen vozač Gani Đokaj i objavili su njegovu fotografiju.

Televizioni Opoja objavila je na svojoj Fejsbuk stranici kako izgleda autobus nakon napada koji se nešto posle 19 sati dogodio u selu Glođani.

Podsećanja radi, tri osobe su nastradale, a najmanje dve povređene u pucnjavi na autobus sa učenicima koja se večeras dogodila u selu Glođane kod Dečana.

Kako su preneli prištinski mediji, nepoznata osoba pucala je na autobus i ubila vozača i dva učenika. Mediji na albanskom objavili su da je poginuo vozač Gani Đokaj i učenici L. H. I G. M.

Motiv napada nije zasad poznat, a Ekonomiaonline prenosi da je maskirana osoba vatrenim oružjem napala autobus. Policijski izvori su rekli da je osumnjičeni pobegao seoskim poljem nakon pucnjave.

Autobus je saobraćao od Dečana do Glođana, a Prema nezvaničnim informacijama u njemu nije bilo Srba.

nova.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO