Naslovna Featured Istaknuto  Okrečeno preko sto ulaza u novopazarskim zgradama i promenjeno 46 ulaznih vrata

 Okrečeno preko sto ulaza u novopazarskim zgradama i promenjeno 46 ulaznih vrata

 okreceno-preko-sto-ulaza-u-novopazarskim-zgradama-i-promenjeno-46-ulaznih-vrata

  Prošle godine su stanari zgrada u Novom Pazaru zajedno sa gradskom upravom pokrenuli akciju za uređenje svih ulaza i akcija odlično teče. Ukupno je okrečeno preko sto ulaza a zamenjeno je 46 ulaznih vrata. Stanari Nove lučne zgrade posebno su srećni jer im sada zgrada lepše izgleda kako im je uređen kompletan pašaž, krov, okrečeni ulazi i postavljena nova sigurnosna vrata.

“Nama ovo puno znači. U jednu ruku izgleda lepše a u drugu sigurnije zato što sada ne može da uđe svako u ulaz kao što je do sada moglo  jer je bilo i obijanja vrata, krađe, uništavanja inventara. Sada možemo ući mi stanari i naši gosti koji se najave tako da je ovo za nas rešenje jednog velikog problema”, kazao je stanar Nove lučne zgrade Harun Kurpejović.

“Drago nam je da smo zajedničkim zalaganjem uspeli u nameri koju smo želeli da realizujemo od samog početka i sugurno ćemo sa ovakvim i sličnim akcijama nastaviti i ubuduće a sve zarad stvaranja boljih i lepših uslova za život svih građana”, kazao je gradonačelnik Nihat Biševac koji je danas sa saradnicima obišao radove i popričao sa stanarima.

Ostaje samo zadatak stanarima da još više vode računa o mestu gde žive kako bi se ovaj trud i isplatio.

B.V.

Exit mobile version