Naslovna Featured Istaknuto OKK Novi Pazar i sledeću sezonu u KLS

OKK Novi Pazar i sledeću sezonu u KLS

kosrkasi-novog-pazara-pretrpeli-tezak-poraz

Veliki je spisak osoba i firmi kojima je dužan OKK Novi Pazar, a među njima ima veliki broj košarkaša. Račun je često blokiran od mnogih potražilaca, što onemogućava jednostavno funkcionisanje kluba. Podsetimo da su ovo posledice pruzrokovanje poslovanjem kluba u ranijem periodu, konkretno u sezoni učešća našeg kluba u Aba2 ligi.

Dugovi prema bivšim košarkašima su ogromni. Krivi su ljudi koji su sklapali sporne ugovore, ali nijedno ime se konkretno ne pominje. Nažalost zbog kolapsa u knjigovodstvu iz prethodnog perioda najedbostavniji način da dobiju novac potražioci je tužbama preko suda, što u velikoj meri uvećava iznod od stvarnog i realnog i tako stvara ogromnu štetu našem klubu.

Ono što je vredno pomena u ovoj mračnoj priči jeste ime SEAD HADZIFEJZOVIĆ. Pisati o Seadu je možda i suvišno, toliko je njegovih sjajnih sportskih i istinskih ljudskih poteza da se čovjek oseti malen i nasuprot takvog gorostasa. Momak koji za vreme angažmana u našem klubu je na svakoj utakmici davao nemerljiv doprinos i ostavljao srce na terenu. Hadzifejzović je jedan od igrača koji nisu tužili klub i to samo iz poštovanja i odnosa prema gradu Novom Pazaru. Klub će se potruditi da u narednim periodu izmiri sve obaveze prema ovom igraču.

Značajno je promenjena situacija na bolje u odnosu na raniji period, tako što već protekla tri meseca isplaćivanjem igrača i drugih potraživanja klub je umanjio znatno dugovanja i nadamo se ćemo uskoro izaći iz ovog velikog problema.

Exit mobile version