Naslovna Sandžak Oglasio se Vučić – Evo šta kaže o Ugljaninu i o njegovim...

Oglasio se Vučić – Evo šta kaže o Ugljaninu i o njegovim izjavama nakon izbora

1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas povodom izjava Sulejmana Ugljanina iz Bošnjačkog nacionalnog veća da je “Srbija fašistička tvorevina”, da gradjani ne trebaju da brinu.
“Sulejman Ugljanin je davao i opasnije izjave… Naš narod ne treba da bude zabrinut i Bošnjaci ne trebaju da budu zabrinuti. Nema nikakve opasnosti, to su puste želje neodgovornih političara”, rekao je Vučić.Nosilac liste “Samoopredjeljenje” Sulejman Ugljanin proglasio je sinoć pobedu na izborima za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) i poručio da je ono “ostalo i da će i dalje biti bošnjačko”.“Zadovoljan sam što ćemo sada sa više političkih opcija deliti odgovornost i što ćemo zajedno pobediti tu neman, fašističku tvorevinu srpsku državu Srbiju, koja želi da legalizuje genocid i zločine kao sredstvo osvajanja teritorija i rešavanja političkih pitanja”, kazao je Ugljanin. (Beta)

1 KOMENTAR

  1. Tako je Vucicu. Ali nemoj, ako za Sulju dodju teski dani , da mu obezbjedis merdzu da pobjegne nap. za Tursku..kao sto su cinili Tvoji predhodnici.

Comments are closed.

Posting....
Exit mobile version