Naslovna Featured Istaknuto Održana skupština Gradskog odbora SDPS Beograd

Održana skupština Gradskog odbora SDPS Beograd

odrzana-skupstina-gradskog-odbora-sdps-beograd

U skladu sa epidemiološkim merama i preporukama kriznog štaba, danas je održan svečani deo skupštine Gradskog odbora SDPS Beograd, posle održanog radnog dela skupštine koji je obavljen online.

Na skupštini je izabran novi Gradski odbor koji će u narednom periodu voditi Igor Mušić, kao predsednik gradskog odbora SDPS, kao i potpredsednice Danijela Mirjanić i Nataša Mihailović- Vacić. Za sekretara odbora izabran je Marko Perović.

Donešen je novi program za Beograd Socijaldemokratske partije Srbije, čime je i zvanično započeta kampanja za gradske izbore koji nas očekuje sledeće godine.

Predsednik SDPS Rasim Ljajić istakao je važnost rada gradske organizacije u Beogradu, kao i zadovoljstvo zbog sve većeg broja novih članova, što je posebno vidljivo u Beogradu i Vojvodini.

“ Gradski izbori sledeće godine su jako važni, i zbog toga mi već danas započinjemo kampanju. Podmlađena organizacija, puno novih lica i energija koja se podiže iz dana u dan nam daju optimizam i ohrabruju nas.Svakog dana širimo našu organizaciju, pridružuju nam se kvalitetni pojedinci i grupe, što nas posebno raduje. Nastavljamo da profilišemo SDPS kao levu, građansku organizaciju, i ostajemo dosledni principima i vrednostima na kojima je stranka i osnovana, a to je stalna borba protiv nacionalizma, populizma i svakog primitivizma „- istakao je Rasim Ljajić.

Preuzeto: SDPS

Exit mobile version