Održana sjednica Skupštine opštine Plav: Završni račun budžeta opet povučen

plav

PLAV – U Plavu je juče održana četvrta redovna sjednica plavskog parlamenta, na kojoj je prva tačka dnevnog reda – predlog odluke o završnom računu budžeta opštine Plav za 2012. godinu povučena sa dnevnog reda.

Naime, Odbor za komunalno-stambene djelatnosti, zaštitu životne sredine, privredu, razvoj i finansije, predložio je da se završni račun budžeta opštine za 2012. godinu ne razmatra, prije nego dobiju uredne podatke i informacije o utrošenim sredstvima u 2012. godini od preduzeća i ustanova čiji je osnivač opština Plav kazala je Meliha Hadžialjević, sekretarka Sekretarijata za privredu, razvoj i finansije.

Vehbija Šabovič, predsjednik kluba odbornika DPS u plavskom parlamentu i zdravstveno-sanitarni inspektor u opštini Plav kaže da treba preduzeti hitne mjere u vodosnabdijevanju i da se što prije postave hlorinatori.

Dr Elvis Omeragić, odbornik (SDP) je istakao da plavsko-komunalno preduzeće u čijoj su nadležnosti gradski vodovodi i drugi nadležni opštinski organi što hitnije riješe ovaj, za građane Gusinja i Murina životni problem i obezbijede zdravu vodu za piće.

Veliko interesovanje odbornika izazvala je i informacija o radu sportskih klubova i finansiranju sporta u plavskoj opštini.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO