Petak, 3 Februara, 2023

Održana projekcija filma “402” u prepunoj sali Kulturnog centra

402

Večeras u 20h, u sali Kulturnog centra održana je projekcija prvog igranog, dugometražnog filma iz Novog Pazara. Interesovanje za filmski prvenac talentovanog Emira Hamidovića bilo je ogromno, tako da se tražilo mesto više u dvorani.

Radnja akcionog filma “402”, dešava se u Novom Pazaru i prati mladog vozača koji se takmiči u podzemnom svetu uličnih trka, a uz to uspeva da se uvali u još mnogo toga. Brza kola, lepe devojke, kriminalci i izvanredne scene borbe su ukombinovani u ovo ostvarenje. Iako se radi o amaterskom projektu, produkcija filma je na zavidnom nivou, a novopazarska publika je to prepoznala i nagradila velikim aplauzom.
Jedina zamerka je bila duzina filma, jer su svi voleli da su mogli jos malo da uzivaju u ovoj akciji!

movie poster 402

Po rečima Emira Hamidovića, ovo je bio dug i dosta težak projekat, s obzirom na to u kakvim uslovima su radili, ali snimanje filma je zbližilo ovu grupu ljudi, tako da su zaboravili na sve poteškoće koje su ih pratile.
Ekipa je tajanstveno najavila mogućnost novog projekta, čemu se mi unapred radujemo. Nadamo se da će ovaj film biti predstavljen i široj javnosti, po mogućstvu na nekom festivalu. Ovi mladi ljudi su zaslužili veliko priznanje, koje im je publika večeras i odala. Kako nam je rečeno, postoji mogućnost i reprizne projekcije, ali o tome ćete biti naknadno obavešteni. Jedni od prijatelja projekta su Gradska uprava Novi Pazar i Kulturni centar.

Za sve koji nisu noćas bili u mogućnosti da odgledaju film, evo trejlera

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO