Održana osma sednica Skupštine grada

Novi Pazar – Odlukom Skupštine Novog Pazara usvojen je treći reblans budžeta za 2015.godinu, čiji prihodi a i rashodi isti , 2 milijarde 596 miliona i 345 hiljada dinara, a deficif 173 miliona dinara. Odbornici su dali i saglasnot da se pristupi izradi Strategije bezbednog grada Novog Pazara, te i da se sačini tim za njenu realizaciju.

Strategija za bezbednost Novog Pazara, koja se realizuje u saradnji sa Misijom OEBS u Srbiji je od velikog značaja za građane Novog Pazara, rekao je šef odborničke grupe „Za evropski Novi Pazar “, dr Muamer Bačevac

Pet odbornika Gradske skupštine Novog Pazara formirali su danas odborničku grupu “Zajedno za evropski Novi Pazar”.U lokalnom parlamentu, kako je saopšteno, od danas deluje novi odbornički klub, koji čine: Šerif Marukić, Nermin Dražanin, Sead Šaćirović i Kenan Duljić, dok je šefica tog kluba Azra Zatrić. Ona je za skupštinskom govornicom istakla da je ova odluka doneta zbog boljeg funkcionisanja skupštine.

Na predlog novoformiranog odborničkog kluba izmenjen je član izborne komisje, te je umesto Seada Hasanovića izabran Emir Spica.

Odlukom odbornika većine za direktora Sportskog centra je umesto Ilde Zoranić izabran Zenib Biberović.

Izvor: novipazar.rs / Rtv NP

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO