Naslovna Vijesti Održan prijemni ispit za studiranje na Internacionalnom Balkan Univerzitetu u Skoplju

Održan prijemni ispit za studiranje na Internacionalnom Balkan Univerzitetu u Skoplju

Četvrtu godinu za redom Internacionalni Balkan Univerzitet iz Skoplja organizovao je prijemni ispit za sve zainteresovane maturante u Novom Pazaru.

Univerzitet Skoplje

 

U saradnji sa Gradskom upravom obezbedjeno je 20 stipendija koje osim besplatnog školovanju pokrivaju i smeštaj tokom studiranja. Ukoliko novpazarski maturanti polože prijemni ispit, moći će da biraju izmedju pet fakulteta ovog prestižnog Univerziteta čija diploma je priznata svuda u svetu.
Prema rečima člana Gradskog veća Seadetina Mujezinovića saradnja izmedju Grada i Internacionalnog Balkan Univerziteta traje već četiri godine, a sa novopazarskim studentima su veoma zadovoljni na ovoj visokoškolskoj ustanovi.
“Studenti iz Novog Pazara su veoma bistri, pametni i inteligenti. I omiljeni su im fakulteti za ekonomiju i jezike” – rekao je Šenon Bilaj, koordinator na IBU.
Današnji prijemni ispit sastojao se iz dva dela:logičkog testa i testa engleskog jezika. Budući studenti imaju mogućnost da godinu dana uče engleski jezik, i da onda krenu na studiranje.

Exit mobile version