Naslovna Featured Istaknuto Odigrana humanitarna utakmica za Nikolinu, Merjem i Lanu

Odigrana humanitarna utakmica za Nikolinu, Merjem i Lanu

odigrana-humanitarna-utakmica-za-nikolinu,-merjem-i-lanu

Prvotimci Fudbalskog kluba Novi Pazar i 100 talentovanih dečaka iz fudbalske škole ovdašnjeg superligaša odigrali su danas na Gradskom stadionu revijalnu humanitarnu utakmicu, a sav prihod od ulaznica namenjen je za lečenje malih Novopazarki Nikoline Gvozdenović, Merjem Nikšić i Lane Stefanović.

“Nastavili smo da prikupljamo pomoć neophodnu za lečenje tri naše male sugrađanke. Ovo je jedan lep događaj, gde je 100 presrećnih mališana s velikom željom igralo protiv prvotimaca Novog Pazara. Svi smo oduševljeni slikom i zahvalni klubu na odličnoj organizaciji i svemu što je prethodilo današnjem sportsko-humanitarnom spektaklu”, rekao je Edin Kolašinac iz Humanitarne organizacije “Otvorena ruka”.

On je naveo da prikupljanje novca za lečenje tri devojčice iz Novog Pazara traje već šest meseci, a da je neophodno doći do ukupne cifre od oko 500 hiljada evra.

“Novac od prodatih ulaznica podelićemo majkama naših devojčica. Nastavićemo i dalje. Njima su potrebna uvek dodatna sredstva, tu su različita pomagala i pregledi. Bićemo sve vreme uz njih, dok ne skupimo neophodna sredstva i dok devojčice čvrsto ne stanu na svoje noge”, dodao je Kolašinac.

Adnan Mecinović iz mlađih fudbalskih kategorija Novog Pazara izrazio je očekivanje da će uskoro biti prikupljeno dovoljno novca za lečenje tri male Pazarke.

“Nesebično smo pokušali da damo doprinos. Apelujem na sugrađane i sve ostale da pomognu jer nečije malo nekome znači mnogo. U ime mlađih kategorija Novog Pazara, želim našim lepoticama sve najlepše i da uskoro budu potpuno zdrave”, kazao je Mecinović.

Osim “Otvorene ruke” i Fudbalskog kluba Novi Pazar, u organizaciju revijalne utakmice bila je uključena i Humanitarna organizacija Sevap.

M. Minić

Exit mobile version