Srijeda, 6 Jula, 2022
NaslovnaVijestiPolitikaPoslednji kadar SDA ide u zaborav, Rijasetovi odbornici zapretili Sulejmanu Ugljaninu svojim...

Poslednji kadar SDA ide u zaborav, Rijasetovi odbornici zapretili Sulejmanu Ugljaninu svojim nedolaskom!

Skupština Novog Pazara usvojila je izveštaje o radu u prošloj godini svih javnih preduzeća i ustanova, odluku o Završnom računu budžeta za 2012. godinu i Izveštaj Državne revizorske institucije za 2011. godinu.

Zasedanju gradskog parlamenta prbi put posle usposavljanja nove skupštinske većine prisustvovali su i odbornici opozicione Stranke demokratske akcije Sandžaka.

Ono za šta smo u predhodnom periodu pisali se ostvarilo.

RASPADA SE ODBORNIČKI KLUB SDA!

Na današnjoj skupštini se nisu pojavili svi odbornici iz redova SDA.  Prema našim saznanjima jedan od odbornika Rijaseta Islamske zajednice Srbije se nije pojavio na skupštini.

Prema informacijama aktiviste SDA bliskom Rijasetu ovo je samo opomena za Sulejmana Ugljanina! Aktivista SDA prenosi i da ima još odbornika koji su na strani Rijaseta i koji će ukoliko im se ne ispune traženi uslovi, uskoro osnovati svoj odbornički klub.

sulejman-ugljanin-nepotizam-zaposljavanje-1361134381-269389
Šef odbornicke grupe SDA Sandžaka Fahrudin Đekić izjavio je radiju Sto plus da su se za prekid bojkota skupštinskih zasedanja odlučili zbog toga “jer ne žele da vladajućoj većini prepuste sav skupštinski teren”.

“Neće se više dešavati da za par sat, i bez ikakve rasprave, skupština donese stotinu odluka. Ukoliko ne bude kršenja demokratske volje građana i zakona, mi ćemo i u buduće prisustvovati sednicama”, rekao je Đekić.

Šef odborničke grupe Sandžačke demokratske partije Muamer Bačevac pozdravio je povratak odbornika SDA Sandžaka u skupštinske klupe i rekao da je na njihove brojne kritike i pitanja odgovoreno na najbolji način.

“Opozicija je tu da kritikuje, vrlo često i zlonamerno. Svi ovde predstavljamo interese građana, dobro je da i oni učestvuju u radu skupštine i mi ćemo sagledati i razmatrati svaki ozbiljan predlog opozicije”, izjavio je Bačevac.

Odbornici lokalnog parlamenta ovom prilikom su konačno razrešili Ahmedina Škrijelja, (poslednji kadar SDA u gradskoj upravi Novi Pazar)  sa mesta zamenika gradonačelnika Novog Pazara. 

Odbornici BDZ-a se nisu pojavili na skupštini. Prema najavama, od sledeće skupštine odbornici BDZ-a koji su priklonjeni Emiru Elfiću će se aktivno uključiti u rad skupštine Novog Pazara.
Na dnevnom redu ovog zasedanja bili su i pravilnici o zaradama izabranih, imenovanih, postavljenih i zaposlenih u upravama grada.

RELATED ARTICLES

4 KOMENTARA

  1. Baba usnula šta je babi milo.Sanjajte o tome sanjajte a kada se iz sna probudite onda vidite još jaču SDA.SDA=RIJASET do pobede

  2. STICE SE UTISAK DA NASI POLITICARI SVOJE PARTIJE DOZIVLJAVAJU KAO NEKE FUDBALSKE TIMOVE A NAS BIRACE, SVOJEVRSNE NAVIJACE TIH KLUBOVA, E PA GOSPODO BIRANI BOJIM SE DA JE NAROD SKAPIRAO DA SE VI UPRAVO BAVITE SOBOM A NE POTREBAMA NARODA ODNOSNO BIRACA KOJE STE TAKO LEPO UMELI DA UBEDITE DA VAM DAJU SVOJ GLAS…

    • A narod je skonto,hajde.. -e pa dobro jutro i sabahajrolah- skonto je malo morgen, što bi reko čika sm.

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO