Odbojkaši slavili, prva meč lopta za Evropu!

Novi Pazar – Odbojkaši Novog Pazara ugostiće sutra Radnički u 14. kolu Superlige, a trener domaćina Dragan Bonić rekao je da očekuje povoljan rezultat i bolju igru njegove ekipe nego u prošlom kolu u Ljigu.

“Kragujevčani su dobili tri utakmice u nizu i dolaze puni samopouzdanja. Povratkom Dušana Vulovića stabilizovali su prijem, iskristalisali postavu i igraju dobro u završnici. Nismo blistali protiv Spartaka, stali smo posle vođstva od 2:0, ali vrlina moje ekipe je da pobeđuje i kad odigra nešto slabije”, rekao je Bonić.

Novopazarce su tokom nedelje pratili problemi, pošto korektor Irfan Hamzagić dva dana nije trenirao zbog povrede ramena, dok kapitena Hamzu Zatrića bole leđa.

“Prognoze lekara su da će moći da igraju. U dve naredne utakmice, protiv Radničkog i Ribnice u Kraljevu, odlučujemo o svom statusu, ali sada razmišljamo samo o Kragujevčanima. Uželeli smo se mečeva na našem terenu i publike”, kazao je Bonić.

Novi Pazar Junior je četvrti na tabeli sa 22 boda, dok je Radnički na osmoj poziciji sa 14.

Bonićevi izabranici su u prvom delu sezone slavili u Kragujevcu sa 3:1, a važnu ulogu u toj utakmici imao je i rezervni tehničar Pazaraca Uroš Bulatović.

“Dobar su tim, nemaju poraz u ovoj godini, ali znamo njihove vrline i mane. Imali smo težak meč u Kragujevcu, očekujem da će tako biti i sada. Najbitnije je da ih napadnemo servisom i odvojimo od mreže, kako bi naš blok došao do izražaja. Kvalitetnom odbranom i realizaciju kontri možemo da pobede”, ocenio je Bulatović.

Odbojkaška utakmica Novi Pazar Junior – Radnički igraće se u subotu od 19.00 u dvorani Pendik.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO