Odbojkaši Pazara i Inđije igraju za jesenju titulu

Novi Pazar odbojkaOdbojkaši Novog Pazara dočekaće sutra Inđiju u derbiju 11. kola Prve lige, a trener domaćina Saša Stefanović ocenio je da u tom susretu nema favorita.

“Radi se o derbiju koji smo nestrpljivo čekali, ali nije poslednji meč u sezoni. Tek smo na polovini i dosadašnje ciljeve smo ispunili. Iako je rival imao jedan ‘kiks’ na startu prvenstva, u ovom duelu neće biti favorita”, rekao je Stefanović radiju Sto plus.

Novi Pazar Junior je prvi na tabeli sa svih deset pobeda i 29 bodova, dok drugoplasirana Inđija ima tri boda manje.

“Oni su se posle porazana svom terenu od Borca (1:3) pojačali novim tehničarom (Blažom Janjuševićem) i on im puno znači, a nama bi puno značila podrška sa tribina”, kazao je Stefanović.

Kapiten Hamza Zatrić rekao je da utakmica protiv Inđije za njegov tim predstavlja samo jedan korak na putu ka elitnom rangu.

“Iako imaju dosta dobrih igrača na svim pozicijama, mislim da ćemo slaviti ako odigramo na svom nivou”, rekao je Zatrić.

Novopazarce je u finišu jesenje polusezone napustio primač servisa Goran Ivanković koji je otišao u Liban, a umesto njega angažovan je Makedonac Vlatko Trajčevski.

Trajčevski (30) je prošle sezone nastupao u Superligi za kraljevačku Ribnicu, a pre toga bio je dugogodišnji prvotimac Rabotničkog iz Skoplja.

Odbojkaška utakmica između Novog Pazara i Inđije igraće se u nedelju od 19.00 u dvorani Pendik.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO