Naslovna Featured Istaknuto Odbojkaši očekuju plasman u finale Kupa

Odbojkaši očekuju plasman u finale Kupa

Trener odbojkaša Novog Pazara Saša Stefanović veruje da će njegov tim u slučaju da pruži najbolju igru pobediti Crvenu zvezdu i plasirati se u finale 52. Kupa Srbije, čiji je domaćin.

“Uvek igramo dobro kad su velike utakmice na ‘gerfloru’. Voleli bismo da isto ponovimo i sutra, da uživamo. Ako se to i ne desi, crveno-beli će morati da budu baš dobri da bi nas dobili na našem terenu, a u tom slučaju ćemo im čestitati. Mi smo već pobednici, pošto smo postali ravnopravan takmac Crvenoj zvezdi i Vojvodini”, rekao je Stefanović.

Prvo polufinale završnog turnira 52. Kupa Srbije, izmedju Novog Pazara i Crvene zvezde, igraće se sutra od 18.00 u dvorani Pendik, a duel Kosovske Mitrovice i Vojvodine zakazan je za 20.30. Finale je na programu u nedelju od 18.00.

Stefanović je naveo da su Novopazarci radili najbolje moguće, ocenivši da svi učesnici završnice Kupa Srbije imaju svoj adute.

“Novosadjani su bili najbolji u regularnom delu Superlige, Novi Pazar je dobio sve utakmice kao domaćin, a Crvena zvezda je prava na velikim mečevima. Nema presije, ali naš put do trofeja najteži je moguć. U roku od 24 časa, potrebno je da pobedimo Zvezdu i Vojvodinu. Daleko smo od toga, pa trenutno razmišljamo samo o prvom rivalu”, kazao je Stefanović.

“Radujemo se punim tribinama. Crvena zvezda je mnogo bolja nego pre mesec dana, kada ih u našoj maksimalnoj pobedi u Novom Pazaru nisam video u najboljem svetlu. Sada ih očekujem u pravom izdanju”, dodao je on.

 

Kapiten Pazaraca Hamza Zatrić pohvalio je pozitivnu atmosferu u celom kolektivu i naglasio da je njegov tim prvi put favorit za osvajanje velikog trofeja.

“Ove sezone smo na domaćoj i evropskoj sceni dokazali, pre svega sebi, da smo rame uz rame s najboljim ekipama. Možemo protiv svih. Kada smo u dobrom ritmu, uvek imamo veliku šansu da pobedimo. Tako ćemo pristupiti i sutrašnjem meču”, najavio je Zatrić.

Ovaj primač servisa ocenio je da je samopouzdanje novopazarskih odbojkaša na visokom nivou.

“Sigurno je da će nas nositi prepune tribine Pendika, nadam se do povoljnog rezultata. Mislim da će biti lep ambijent, što može samo da nas dodatno motiviše”, rekao je Zatrić.

Exit mobile version